Η Javascript πρέπει να είναι ενεργοποιημένη για να συνεχίσετε!
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ


Προσοχή! Διατίθεται περιορισμένος αριθμός κουπονιών combo και early bird ανά προβολή και τηρείται αυστηρά σειρά προτεραιότητας. Όταν φτάσετε στον κινηματογράφο, δείξτε τον κωδικό του κουπονιού σας στο ταμείο και αγοράστε τα εισιτήριά σας. Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας κλείστε τα κουπόνια σας εγκαίρως.

Early Bird: Κουπόνι Μειωμένου Εισιτηρίου 5 ευρώ!

Το κουπόνι μειωμένου εισιτηρίου Early Bird ισχύει για όλες τις ταινίες και όλες τις προβολές και μπορείτε να το προμηθευτείτε από την ανακοίνωση της ταινίας μέχρι και τις 12 το μεσημέρι της ίδιας ημέρας της παράστασης. Προσοχή διατίθενται σε περιορισμένο αριθμό ανά προβολή και μέχρι εξαντλήσεώς τους. Σε περίπτωση που προμηθευτείτε το κουπόνι αρκετές μέρες πριν, ενδέχεται να υπάρξει αλλαγή στο πρόγραμμα του κινηματογράφου τόσο στην ταινία, όσο και στην ώρα προβολής. Για τον λόγο αυτό ελέγξτε την ισχύ των στοιχείων πριν πάτε στον κινηματογράφο.


Πάμε Βραδινή: Κουπόνι τριών εισιτηρίων και 10 ευρώ από το μπαρ μόνο με 19 ευρώ!

Το κουπόνι των φίλων της βραδινής προβολής που περιλαμβάνει τρία εισιτήρια με προπληρωμένη κατανάλωση αξίας 10 ευρώ από το μπαρ του κινηματογράφου κοστίζει μόνο 19 ευρώ και ισχύει από Κυριακή μέχρι Πέμπτη για τις όλες τις βραδινές προβολές μέχρι 30 Σεπτεμβρίου 2019.
Για τους κινηματογράφους: Αλεξάνδρα, Αμίκο, Άνοιξις, Βοξ, Εκράν, Ηλέκτρα, Κήπος, Μαριλένα, Νέα Μασκώτ και Ριβιέρα στην Αθήνα και Απόλλων, Ελληνίς 1, Ελληνίς 2 και Ναταλί στη Θεσσαλονίκη.Oικογενειακό Κουπόνι 3 Εισιτηρίων!

Το οικογενειακό κουπόνι τριών εισιτηρίων με προπληρωμένη κατανάλωση αξίας 10 ευρώ από το μπαρ του κινηματογράφου κοστίζει μόνο 19 ευρώ και ισχύει για κάθε Κυριακή στην απογευματινή προβολή μέχρι 30 Σεπτεμβρίου 2019.
Για τους κινηματογράφους: Αλεξάνδρα, Αμίκο, Άνοιξις, Βοξ, Εκράν, Ηλέκτρα, Κήπος, Μαριλένα, Νέα Μασκώτ και Ριβιέρα στην Αθήνα και Απόλλων, Ελληνίς 1, Ελληνίς 2 και Ναταλί στη Θεσσαλονίκη.Εισιτήριο Διαρκείας

Εισιτήρια Διαρκείας για τα Θερινά Σινεμά της Αθήνας για έναν καυτό κινηματογραφικό καλοκαίρι! Περισσότερες πληροφορίες


Προσφορές συνεργατών

Πάμε όλοι Θερινά Σινεμά με 5 ευρώ κάθε Πέμπτη με την VIVA (ηλεκτρονική κράτηση). Από Δευτέρα έως και Τετάρτη η Vodafone προσφέρει 2 εισιτήρια στην τιμή του 1. Επίσης κάθε μέρα με το yellowday μπορείς να απολαύσεις Combo με 9 ευρώ (εισιτήριο+σνακ+ποτό).

NEWSLETTER